Anna ilmi Suomen uhkarohkein yrittäjä

Maailma muuttuu. Työelämä muuttuu. Suomi tarvitsee lisää uhkarohkeita yrittäjiä, jotka uskaltavat ottaa riskejä ja toteuttaa omaa yritysideaansa.

Kuka on mielestäsi Suomen uhkarohkein yrittäjä vuonna 2019? Ilmianna hänet meille ja voit voittaa lipun  Nordic Business Forumiin.

Suomen uhkarohkein yrittäjä-kilpailulla etsitään yrittäjiä tai yrittäjä-tiimejä, jotka ovat innovatiivisella ja uhkarohkealla toiminnallaan toteuttaneet omaa yritysideaansa, ulkopuolisten mielipiteistä piittaamatta. Kilpailun järjestää Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT). Suomen uhkarohkeimman yrittäjän valitsee valintaraati. Kilpailun voittaja julkistetaan 15.7.2019 kesän SuomiAreena- tapahtumassa, MTV-lavalla klo 11.00-11.20 välisenä aikana.


Kilpailun viralliset säännöt

KILPAILUAIKA 8.6.2019-30.6.2019.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Kilpailun järjestää Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa, Mannerheimintie 76 A, 00250 Helsinki, y-tunnus 0992639-5, www.syt.fi

OSALLISTUMINEN JA OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien SYT:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa.
Kilpailuun osallistutaan täyttämällä verkkolomake, jossa ehdotetaan Suomen uhkarohkeinta yrittäjää. Osallistua voi vain kerran. Kilpailun osallistujilta kerätään yhteystiedot ja antamalla suostumuksen (”Minulle saa lähettää markkinointiviestejä”) annat Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassalle luvan käyttää niitä markkinoinnissaan. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä tiedoista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista.

VOITTAMINEN JA PALKINNOT

Kilpailun palkinto on lippu Nordic Business Forum- tapahtumaan https://www.nbforum.com/. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken kilpailuajan päätyttyä 1.7.2019. Palkinnon saajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimeä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailun palkintoa ei voi siirtää eteenpäin tai muuttaa rahaksi.

PALKINNON PERUSTEET

Suomen uhkarohkeimman yrittäjän valitsee nelihenkinen valintaraati, jossa on edustettuina yrittäjiä ja SYT:n henkilökuntaa. Raati valitsee kilpailuun ilmoitetuista ehdokkaista Suomen uhkarohkeimman yrittäjän. Voittaja julkistetaan 15.7.2019 SuomiAreena-tapahtumassa, MTV-lavalla klo 11.00-11.20 välisenä aikana.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että SYT voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja SYT:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.